Gágogó logo

Műsoraink

Gágogó

A Gágogó című műsorunk koncert jellegű sok játékkal.

Madárijesztő

MadárijesztőA Madárijesztő előadásban a Főszereplő, a Bohóc, a Bagoly, a Nap és a gyermekek segítségével ráébred, hogy ő is nélkülözhetetlen, és okos. Előadásunkban a verseket dramatizált formában, jelmezekben adjuk elő. A műsor dalait tartalmazó, 2000-ben megjelent CD nettó 2000Ft-ért megvásárolható előadásainkon vagy megrendelhető elérhetőségeinken.

Szivárvány

SzivárványA Szivárvány előadásban Zápor Rozál ellopja Szivárvány Boti színeit és a gyermekek segítségével szerezzük vissza azokat. Előadásunkban a verseket dramatizált formában, jelmezekben adjuk elő.

Mikulás műsor

MikulásA Gágogó rendszerint a Mikulás érkezése előtt egy kb. 35 perces interaktív koncertet ad, amelyben a gyerekek bevonásával dalt tanulunk, tréfás és mozgásos játékokat játszunk. Kétféle maskarát szoktunk használni, lehetünk krampuszok, de egyes megrendelőink kérésére a Mikulás manóiként is színpadra léphetünk. A gyerekek éneklésére megérkezik a Mikulás és kiosztja az ajándékokat. A névre szóló ajándékozás nagy létszám esetén nem ajánlott, ilyenkor inkább gyorsan kiosztjuk a csomagokat. Ha erre van segítségünk, akkor a kiosztás alatt is tudunk végig muzsikálni. Az ajándékozás után szintén énekléssel elbúcsúztatjuk a Fehérszakállút, majd a zenekar is búcsúzik a gyerekektől egy dallal.

Márton napi műsor

Márton napA zenekar legújabb műsora a Márton napi műsor. Klasszikus Mátronról szóló dalok tanítása mellett szóba kerül a liba és az újbor is. A feljesztő játékokon kívül természetesen szokás szerint sokat játszunk és viccelődünk a pórul járt Libaregimenttel. Ha kíváncsiak vagytok, mi történt ezzel a fura hadsereggel, akkor november elején rendeljétek meg ezt a műsort!

Egyéb műsoraink

A Mikulás és Márton napi műsor mellett karácsonyi és farsangi ünnepekhez alkalmazkodó műsorokat is vállalunk, valamint alkalmi ünnepeken, születés-, névnapon is szívesen énekelünk, zenélünk, táncolunk, rajzolunk, dalt és játékot tanítunk!

Válasszon bennünket is gyermekközössége számára!